Het gezicht achter SUBLIEM-coaching

Het gezicht achter SUBLIEM-coaching

Wie ben ik?

 

 Hoi, ik ben Tamara Goudriaan; het gezicht achter SUBLIEM- coaching.

Naast OERsterk coach, heb ik 19jaar ervaring als verpleegkundige waarvan 12jaar op een hartbewaking, ben ik echtgenote en mama van twee kinderen. Wonen we in een klein gezellig dorpje in gemeente Altena, Brabant, waar we vanuit onze woonkeuken een prachtig vrij uitzicht hebben op onze moestuin en onze grote nieuwe kas. Onze woonkeuken is het centrale punt van het huis, hier zitten we vaak, bedenk en werk ik alles uit. Als ik online werk dan zit ik hier ook en geniet ik ondertussen van het mooie uitzicht.

De laatste jaar ben ik steeds meer bezig met onder andere puurder eten (OERvoeding), meer eten halen uit eigen tuin,  zerowaste, minder plastic en ook bewuster bezig met keuzes maken in verzorgingsproducten en het zelf maken met bloemen etc uit eigen tuin.

Verder ben ik dol op lezen, muziek; vooral het foute uur, wandelen, koken en bakken. ’s Nachts mag je mij nergens voor wakker maken, ik slaap graag. Maar overdag kan je mij blij maken met chocola, dat is absoluut mijn guilty pleasure.

 

Ik ben ook benieuwd naar jouw guilty pleasure, vertel het mij tijdens het SUBLIEM-gesprek (die boek je heel makkelijk via de knop).

 

 

Ik wil dat iedere vrouw weet: ‘Je bent niet alleen!’

Jij bent ook nog jij!

Ik ben nog elke dag dankbaar dat ik moeder heb mogen worden. Zeker nadat ik te horen had gekregen dat ik endometriose had, bleek ik ook onvruchtbaar te zijn.

Alleen ik ben niet alleen mama, echtgenote of opruimster! Ik ben ook nog Tamara.
Ik mag er ook zijn! 
Daarom kies ik soms bewust voor mezelf, ik vind het leuk om weg te gaan met vriendinnen en ga ik elk jaar een aantal dagen weg zónder mijn man en kinderen.

Toen ik dat voor het eerst deed, vond ik mezelf een slechte moeder. Welke moeder laat haar gezin nou ‘achter’? Hierdoor ervaarde ik echter dat het enorm fijn was om een aantal dagen geen echtgenote, huisvrouw en mama te zijn maar even enkel en alleen Tamara! Na zulke dagen kom ik met een volle batterij weer thuis en kan ‘’bijna’’ de hele wereld aan ;). Echt een aanrader dus!

Ontspanning en zingeving zijn net zo belangrijk in de keten van gezonde leefstijl als voeding en beweging. Misschien zelf nog wel belangrijker!

Wil je hetzelfde gevoel ervaren, maar weet je niet hoe? Maak dan snel een afspraak hieronder.