Zorgen voor anderen begint bij jezelf

Zorgen voor anderen begint bij jezelf

Alles staat met elkaar in verbinding

Soms lukt het niet om af te vallen, ondanks dat je zo goed let op je voeding. Maar misschien spelen er wel andere factoren waardoor het niet lukt en ervaar je veel chronische stress, lukt het niet hoognodige rustmomenten te pakken, slaap je slecht en zijn dát de factoren die invloed hebben op je stofwisseling!

Of misschien ben je altijd moe, terwijl je wel genoeg slaapt. Dit kan echter ook komen doordat je overdag geen moment ontspanning pakt en je daardoor uitgeblust voelt! Je wilt alle ballen hoog houden, maar hierdoor vergeet je te ontspannen.

Weten wat voor jou belangrijk is

Uiteindelijk is iedere vrouw anders en heeft een andere hulpvraag. Daarom bied ik een traject op maat, omdat jij anders bent dan een ander. Helemaal op jou afgestemd en daardoor met een veel grotere kans van slagen.

Ik vertrouw erop dat jij het kunt. Nu jij nog.

We zullen eerst beginnen met een gratis subliem-gesprek om kennis met elkaar te maken en te kijken of er een wederzijds is. Hierin bespreken we ook al meteen je hulpvraag. Daarna zal ik een passend aanbod doen dat aansluit bij jouw hulpvraag. Vaak is dit een traject van 3 tot 6 maanden waarin we dan samen aan de slag gaan.

 

Met mijn aanpak, de 7 pijlers voor een gezondere leefstijl, kom jij beter in je vel te zitten.

 

De praktische kant

Als ik jou mag gaan helpen gaan we als volgt aan de slag:

  • Allereerst beginnen we met een uitgebreid kennismakingsgesprek. Waar je helemaal jezelf mag zijn, ik luister zonder oordeel en vind niks gek of stom.
  • We bepalen samen jouw (haalbare) doel(en) waaraan jij wilt werken.
  • Daarna kijken we op welke manier jij het fijn vindt om tussendoor contact met elkaar te hebben. Via mail, app of telefonisch.
  • Je krijgt elke 2 weken een opdracht, tip en/of 2 recepten waar je mee aan de slag kunt.
  • Elke 2 à 3 weken spreken we elkaar via video bellen (of als je in de buurt woont, live).
  • Ik ben jouw stok achter de deur dus zal je ook motiveren om aan de slag te gaan met de opdrachten en recepten.
  • Ik begrijp je ook als het soms tegenzit en zal je liefdevol stimuleren om verder te gaan. Je moet het namelijk zelf doen maar niet alleen!